˙·٠•●™ winamp05 ™●•٠·˙ - Home
Welcome Guest | RSS

Site menu


Clock


Link Best Terpilih


Our survey

Pendapat Korang Pada Site Ini.
Total of answers: 199

Blog Kawan-Kawan


Site friends


Web Statistics



Web Counter



Assalamualaikum dan salam sejahtera pada semua pengunjung winamp05.ucoz.net. Sudahkah korang mendaftar sebagai ahli di winamp05 ? jika belum segeralah klik buttun sign up yg ada kat belah atas site ni. tiada sebarang bayaran dikenakan. free belaka semuanya. Lama rasanya aku tak update site ni. So dikesempatan yg ada ni aku amik sedikit masa untuk mengupdate mana mana yang patut. aku ada perasan banyak link yg ada kat pages "winamp05 core" dah tak valid. so aku ambil keputusan untuk delete mana mana entry yg dah tak guna dan gantikan dengan entry baru dengan info yg lebih menarik dan lebih update, ngehehehe.... Aku tambah skit pages pages berkenaan bisness aku dan beberapa pages lain yg aku rasa menarik untuk dikongsi. Pada anda yang pertama kali masuk kesini rajin rajin lah main klik klik mouse kat link dan menu dalam site aku ni yek. macam banyak info berguna ntuk korang semua baik dunia mahupun akhirat. kalo nak suapan rohani dan tazkirah sila ke blog untuk membaca 1001himpunan tazkirah yg aku kumpulkan.

Antara yang menarik dalam site winamp05 ni ada terselit "winamp05 Core" khas untuk korang yg suka mendonlod software dan games secara percuma dari link link rapid share dan mana mana link direct download yg bersepah kat internet. Untuk mereka yg suka baca berita berita semasa boleh masuk ke "winamp05 News" yg mana aku selit berita berita hot dan terkini berkenaan politk tanah air, kui kui kui. Ada aku sumbatkan juga "Winamp05 Photo" untuk aku letak gambo gambo aku, avatar yg aku suka, wallpaper, dan gambo member member dari internet sama ada forum ke, myspace ke, friendster ke apa ke, yg aku kenal. kalau korang nak tempek gambo korang pun boleh. meh sini bagi kat aku nnti aku upload kan yek. hihihi. Ada juga "Winamp05 Blog" untuk tazkirah dan pesanan moga tak terlajak menyimpang kejalan yg tak betul, then dalam ni korang akan perasan aku tak berapa menitk beratkan hiburan sangant. hehehe. kira kalo nak carik cerita cerita pasal artis ke, gossip ke, mmg tak ada la dlm ni yek. pi masuk site lain kalo nak bergosip ke apa. hik hik hik. kisah nabi nabi ngan sahabat serta tobiin banyak la kalu nak baca. tak caya klik kat blog nun. Yang terbaru aku dah update kat sini, korang boleh mendaftar di forum yg mana aku bina satu forum untuk komuniti tempat untuk sembang sembang, tukar tukar fikiran, wat lawak, dan macam macam lagi di "Advance Forum" kalo nak masuk forum kene daftar lain dalam sana. sbb tak build in sekali ngan site ni. hehehe.

Ok, akhirnya aku nak brenti bebel. Pada korang yg nak tinggalkan pesan ke apa ke, nak marah ke, nak komplen ke, kutuk ke, maki ke, sila lah ke "Guestbook" untuk mengomel apa apa saja yek. Layannn....!!!

~ :: WiN ShOuT BoX :: ~



~ :: JoM ToRReNt :: ~



 
Server Info   Anda©


  Main Page   Register   Log in  
Login form

News calendar
«  December 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kalendar Hijrah


World Counter


Search


Copyright winamp05 inc © 2016